Sortering

Fietssloten

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Nederland staat bekend als fietsland en helaas is fietsendiefstal hier een keerzijde van. Bij Handyman kun je gelukkig terecht voor veel verschillende soorten fietssloten. Een stevig fietsslot zal ervoor zorgen dat je je fiets met een gerust hart ergens stalt, ongeacht het tijdstip of de locatie. Een goed fietsslot bemoeilijkt het meenemen van je fiets en hiermee houd je fietsdieven op afstand!

Voor een goed fietsslot naar Handyman

Bijna iedere Nederlander maakt het wel een keer mee dat zijn of haar fiets gestolen wordt. Niets is er vervelender dan dat je opeens je trouwe tweewieler niet meer kunt gebruiken. Het Handyman assortiment bevat verschillende soorten fietssloten, zoals ringsloten, kettingsloten, insteeksloten, kabelsloten en u-sloten. De merken van onze fietssloten zijn Abus, AXA, Dresco en Dyto.

Bij de keuze van een fietsslot is het belangrijk om rekening te houden met het gebruiksgemak en met eventuele eisen vanuit een fietsverzekering (goedgekeurd ATR slot). Geadviseerd wordt om een ringslot in combinatie met een ketting-, insteek-, kabel-of U-slot te gebruiken. Een dergelijk fietsslot biedt verschillende mogelijkheden om de fiets aan iets vast te maken, bijvoorbeeld fietsbeugel of hek. Fietsen die ergens aan vast zitten zijn veel minder interessant voor fietsdieven, omdat deze niet zomaar opgetild en meegenomen kunnen worden.

Bestel vandaag voor 20:00 uur een slot op www.handyman.nl en je kunt deze morgen al gebruiken. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen, dan duurt het iets langer voordat je pakketje geleverd wordt. Weet je niet zeker welk slot je het beste kunt gebruiken? Stel je vragen dan aan onze klantenservice, o.a. te bereiken per e-mail op klantenservice@handyman.nl of telefonisch op 076 – 59 39 395 (werkdagen 8:15 – 17:00 uur).