Sortering

Laptop accu's

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een laptop accu verliest continu capaciteit waardoor deze vaak maximaal 3 tot 5 jaar mee gaat. Presteert je accu niet goed meer of wordt deze ongelofelijk heet? Maar werkt je laptop zelf nog prima? Bestel dan een nieuwe laptop accu bij Handyman! Hier vind je veel verschillende merken en modellen laptopaccu’s voor een scherpe prijs. 

Een originele of kloon laptop accu?

Na een paar jaar gaat je laptop accu snel achteruit en gaat op den duur een stuk minder lang mee. Hierdoor zal je laptop steeds korter zonder netvoeding mee gaan. Blaas je laptop nieuw leven in met een nieuwe accu van Handyman, bij ons kun je voor zowel originele als voordelige kloon laptop accu’s terecht. Vaak wordt onterecht gedacht dat originele accu’s bij voorbaat beter zijn. Kloon accu’s doen echter niet onder voor de originele variant, want hebben vaak hetzelfde vermogen en zijn een stuk betaalbaarder. In het aanbod vind je accu’s voor merken zoals HP, Asus, Dell, Acer en Toshiba.

Een laptop accu vervangen

Bij de aanschaf van een nieuwe accu is het belangrijk om de gegevens van de huidige laptop accu te noteren. Let hierbij op het merk, modelnummer, het voltage en de capaciteit (mAh). Zorg bij het vervangen van de laptop accu altijd dat de laptop zelf uitgeschakeld is en dat de netvoeding niet aan de laptop gekoppeld zit. Vervolgens koppel je de oude accu los van de laptop door de slotjes naar beneden of naar de zijkant te drukken. Nu kun je de accu er eenvoudig uithalen en de nieuwe accu plaatsen 

Bestel op werkdagen voor 20:00 uur een laptop accu en je laptop zal zich de volgende dag als herboren voelen! Vragen over accu’s mag je uiteraard aan ons stellen.