Sortering

GP batterijladers

7 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Naast een breed assortiment GP batterijen heb je bij Handyman ook ruime keuze in GP batterijladers. Voor elke batterij en elke situatie is er de perfecte match. Zo vind je GP batterijladers met en zonder meegeleverde batterijen, met en zonder automatische melding zodra batterijen vol zijn, een snelle en langzame laadtijd en in de vorm van tafel- of stekkermodellen. Oplaadbare batterijen en een batterijlader zijn je nieuwe vrienden als je veel batterijen gebruikt en/of energievretende producten gebruikt. Zo hoef je namelijk niet elke keer nieuwe alkaline aan te schaffen, maar herlaad je de batterijen simpelweg. Dit kan vaak tot wel 1000 keer!

Snel opladen met de GP batterijladers

Compacte batterijladers die batterijen opladen via het lichtnet, zo kun je de GP batterijladers het beste omschrijven. Populaire GP batterijladers zijn de GP ReCycko+ 420 die geschikt is voor 2 of 4 AA/AAA batterijen (4 AA batterijen meegeleverd), en de universele batterijlader die geschikt is voor de 5 gangbare batterijmaten AA, AAA, C, D en 9V.

Wil je niet telkens nieuwe wegwerp batterijen kopen? Bestel dan één van de GP batterijladers, zo ben je direct goed bezig voor je eigen portemonnee en het milieu! Deze duurzame optie vergt in het begin dan wel een kleine investering, maar deze betaald zich al snel terug doordat de kosten per batterijgebruik lager zijn dan bij alkaline batterijen. Schaf je eigen GP batterijlader aan via de Handyman webshop of in één van de Handyman winkels. Vragen over batterijen of andere zaken? Vraag het onze productexperts!