Sortering

Canon cartridges

93 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Als je op zoek bent naar nieuwe Canon cartridges ben je bij Handyman aan het juiste adres. Het bedrijf Canon zag het levenslicht in 1937 in Japan. Canon werd het handelsmerk voor een industrieel bedrijf dat precisie als motto had. Begonnen met de ontwikkeling van fotocamera’s, maar later ook printers en kopieermachines. Halverwege de jaren ‘70 werd de eerste Canon laserprinter geproduceerd.

Topprestaties met Canon cartridges

Canon zet zich voortdurend in voor de productie van duurzame producten. Dit door technologische innovaties te verwerken in producten en zo het leven van klanten te verrijken zonder dat het milieu hieronder lijdt. Denk hierbij aan het gebruik van gerecycled materiaal, producten die minder energie verbruiken en een langere levensduur van producten. Door de nieuwste technologieën te gebruiken kunnen cartridge en printer uitstekend met elkaar communiceren wat resulteert in prints met uitstekende beeldkwaliteit en een hoge printsnelheid. Bovendien leveren de Canon cartridges ongelofelijk mooie heldere kleuren die tot lang na het afdrukken mooi blijven en niet vervagen. Handyman draagt graag bij aan het printen van kwalitatief goede documenten en foto’s en heeft daarom veel verschillende Canon cartridges opgenomen in het assortiment.

Canon cartridges bij Handyman

Bij Handyman vind je een zowel online als in de Handyman winkels een groot assortiment Canon cartridges. Of je nu een Canon Pixma MP495 of een Canon Pixma MG3550 thuis hebt staan, Handyman heeft de juiste Canon cartridges! Voor de webshop geldt: vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zon en feestdagen). Heb je de cartridge direct nodig? Grote kans dat de benodigde cartridge direct af te halen is bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Neem in dit geval voor de zekerheid contact op met de betreffende winkel of klantenservice zodat we de voorraad van dit product kunnen controleren. Zo voorkom je dat je met lege handen komt te staan.