Sortering

Epson cartridges

110 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 5 Volgende

Is de inkt van je Epson printer op? Neem dan eens een kijkje in het aanbod Epson cartridges van Handyman. Epson werd in 1975 opgericht en de volledige naam van het bedrijf is Seiko Epson Corporation. De naam Epson werd afgeleid van de kleinste elektronische printer van die tijd, de EP-101, en het idee dat het bedrijf de nakomeling (son) hiervan zou zijn. Vandaag de dag is Epson één van de grootste printerproducenten in de wereld. 

Met Epson cartridges keer op keer foutloze resultaten

Epson streeft ernaar om kwaliteit en vertrouwen te leveren waaraan geen enkel bedrijf kan tippen. Zo zijn de Epson cartridges met een speciale technologie uitgerust die lekkages voorkomen en die goed communiceren met je printer, zo weet je bijvoorbeeld op tijd wanneer de inkt bijna op is. Doordat de Epson cartridges worden geproduceerd en verpakt in stofvrije kamers zijn de cartridges vrij van stof, besmettingen en luchtbellen die de printkop van je printer kunnen beschadigen. Bij de productie van haar producten betrekt Epson altijd haar milieu-visie. Deze visie bestaat onder andere uit het reduceren van CO2 uitstoot en het recyclen van producten en grondstoffen.

Epson cartridges voor jouw printer

Diverse kleuren en soorten Epson cartridges zijn zowel in de webshop als Handyman winkels verkrijgbaar. Zo biedt Handyman de kleuren cyaan, geel, magenta en zwart aan voor je Epson printer. Daarnaast zijn de Epson cartridges ook in verschillende formaten beschikbaar. De standaard formaat cartridges zijn meer geschikt voor mensen die niet veel printen en die de vervangingskosten laag willen houden. De XL Epson cartridges zijn uitermate geschikt wanneer je veel afdrukt en liever een grote investering doet om zo de kosten per a4tje te verlagen. Voor de webshop geldt: vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zon- en feestdagen). Heb je de cartridge direct nodig? Grote kans dat je de benodigde cartridge direct af te halen is bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Wil je meer informatie over cartridges? Of wil je weten of een cartridge op voorraad ligt bij een Handyman winkel? Onze medewerkers helpen je graag verder.