Sortering

Lexmark cartridges

7 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Als je op zoek bent naar Lexmark cartridges dan ben je hier aan het juiste adres, want ook Lexmark cartridges vind je terug in het assortiment van Handyman. Lexmark is in 1991 begonnen als onderdeel van IBM en is een paar jaar later zelfstandig verder gegaan. De naam werd afgeleid van de plaatsnaam “Lexington” waar het hoofdkantoor van IBM gevestigd was. Inmiddels zijn de producten en diensten van Lexmark in meer dan 170 beschikbaar. 

Het voordeel van Lexmark cartridges

Lexmark streeft naar klanten voor het leven. Dit proberen ze te realiseren door het vertrouwen van klanten te winnen door naar hun wensen te luisteren. Concreet komt dit neer op het verwerken van de nieuwste technologieën in haar producten, zo ook in de Lexmark cartridges. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met het milieu. Zo zorgt het cartridge en toner recycleprogramma er voor dat ook klanten zelf een bijdrage aan het milieu kunnen leveren en zo hun milieu voetafdruk (effect op het milieu) kunnen verkleinen. De cartridges zijn erg betrouwbaar, hebben een lange levensduur en produceren prints met uitmuntende afbeeldingskwaliteit. Om ook jou een optimale printbeleving te kunnen bieden heeft Handyman verschillende Lexmark cartridges opgenomen in het assortiment.

Lexmark cartridges bij Handyman

Voor de Lexmark P, Lexmark X, Lexmark Impact, Lexmark Genesis en nog véél meer modellen heeft Handyman Lexmark cartridges. De meest verkochte Lexmark cartridges, zoals de Lexmark 34XL en de Lexmark 100 zijn direct af te halen bij onze Handyman winkels. Om zeker te weten dat je niet met lege handen komt te staan, raden we je aan van te voren altijd even contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel of de klantenservice. Zo kunnen we de voorraad in de betreffende winkel controleren. Liever de Lexmark cartridges online bestellen en thuis laten bezorgen? Geen probleem! Vandaag voor 20:00 uur besteld is morgen in huis (m.u.v. zon- en feestdagen). Als je een vraag hebt kun je altijd contact opnemen.