Sortering

Topmerk: weCare

153 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 7 Volgende

weCare: voordelig printen

Ben jij op zoek naar een voordelige cartridge of toner? Kies dan voor ons huismerk weCare. Dit merk maakt alternatieve uitvoeringen van producten van de bekende printerfabrikanten zoals HP, Epson en Canon. Deze alternatieve inktpatronen zijn voordeliger dan het origineel, maar wel van even hoge kwaliteit.

 

weCare cartridges

Heb jij een inkjetprinter van Brother, Canon, Epson, HP of Lexmark? Dan heeft Handyman de cartridges voor jouw printer! Naast de originele cartridges bieden wij ook een ruim assortiment weCare cartridges aan. Deze huismerk cartridges bevatten meer inkt en hebben een hogere printopbrengst. Wil je meer weten over de verschillen tussen originele en alternatieve cartridges? Bekijk dan onderstaande video, waarin printerspecialist Nicky ingaat op de verschillen.

 

weCare toners

Laserprinters worden vaak gebruikt in een professionele setting, bijvoorbeeld in kantoren. Dit type printer is heel geschikt bij een hoge printfrequentie. Laserprinters maken gebruik van toners om de afdruk op het papier te maken. Met een toner maak je aanzienlijk meer afdrukken dan met een cartridge, maar de aanschaf van een nieuwe toner is best prijzig. Daarom is het prettig dat weCare ook alternatieven biedt voor de toners van HP. Deze alternatieve toners bevatten meer inkt dan de originele uitvoering. Wanneer je kiest voor een weCare toner maak je dus meer afdrukken, voor minder geld.

 

Gegarandeerde printkwaliteit

Je hoeft niet bang te zijn dat je met een niet-originele cartridge of toner printjes van slechte kwaliteit afdrukt. Handyman staat namelijk garant voor de kwaliteit van weCare. Ben je niet tevreden over de printkwaliteit? Dan mag je het inktpatroon (tegen bijbetaling) omruilen voor een originele cartridge.

Zorg dat je altijd reserve inktpatronen in huis hebt, zodat je nooit zonder inkt zit wanneer je dat belangrijke verslag of de tickets voor het concert van vanavond uit moet printen. Bestel vandaag nog jouw weCare cartridge of toner op onze website. Wij kunnen vrijwel het gehele weCare assortiment de volgende dag al leveren!