Sortering

Brother toner

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Brother toner kopen

Heb je een nieuwe toner van Brother nodig? Dan zit je bij Handyman goed. Toner cartridges zijn gevuld met een fijn poeder en worden gebruikt door laserprinters. De laserprinter geeft dit poeder een magnetische lading. Een elektrisch geladen drum pakt de fijne poeder op en plaatst het op het papier volgens het patroon van het bestand. Vervolgens brandt de laser de poeder op de pagina met gebruik van hitte.

Het voordeel van deze wijze van printen is de snelheid en efficiëntie waarmee geprint kan worden. Daarom worden laserprinters met toner cartridges op kantoren gebruikt, waar de printfrequentie hoog ligt. Omdat er in toners geen vloeibare inkt zit kan de inhoud niet uitdrogen. Daardoor bieden toners een lange houdbaarheid. De grote inhoud wordt optimaal gebruikt. De kosten per pagina zijn daarom laag, ondanks de hogere aanschafkosten.

De Brother toners van Handyman

Vind op deze pagina de juiste toner voor de Brother laserprinter bij jou op kantoor. Afhankelijk van het soort toner, print je 1000 tot maar liefst 2500 pagina’s. Met deze toners print de laserprinter betrouwbaar en haarscherp in groot volume en met hoge snelheid. Bestel jouw Brother toner cartridge vandaag voor 8 uur ’s avonds, dan kan er morgen weer razendsnel geprint worden! Je pakketje wordt gratis bezorgd.