Sortering

HP toner

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

HP Toners

Is de toner van je laserprinter leeg? Handyman verkoopt vrijwel alle HP toners. Met een toner van HP ben je verzekerd van een professioneel printresultaat met levensechte kleuren. De prijs-kwaliteitverhouding is dan ook goed. Het poeder in de toners smelt snel, waardoor de afdrukken en de printer beter beschermd zijn. Twijfel je welke HP toner er in jouw printer hoort? Gebruik dan onze handige keuzehulp. Heb je het juiste inktpatroon gevonden? Alle toners worden gratis thuis, in iedere Handyman winkel of bij een DHL-afhaalpunt bezorgd.

 

Het verschil tussen toners en cartridges

Cartridges in inkjet printers bevatten vloeibare inkt. Toners worden gebruikt in laserprinters en kopieermachines. Laserprinters worden veel ingezet voor professioneel gebruik. Deze printers zijn namelijk beter geschikt als er veel printjes worden gemaakt, zoals in kantoren. Een toner bevat geen vloeibare inkt maar droge poederinkt. Het grote voordeel hiervan is dat een toner niet uitdroogt wanneer de printer een tijdje niet gebruikt wordt, in tegenstelling tot inktcartridges. Toners zijn wat duurder in aanschaf, maar printen daarentegen ook aanzienlijk meer pagina’s dan een cartridge.

 

Voordelig printen

Naast de originele HP toners verkoopt Handyman ook alternatieve toners van ons huismerk weCare. Deze patronen zijn precies afgestemd op laserprinters die gebruik maken van HP toners. Met een alternatief inktpatroon print je meer pagina’s voor hetzelfde bedrag, zonder printkwaliteit in te leveren.