Sortering

Samsung Toner kopen

1 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Samsung toner kopen

Bij Handyman slaag je gegarandeerd voor een nieuwe Samsung toner. Toners gebruiken poeder in plaats van vloeibare inkt om afdrukken te maken. De laserprinter geeft de poeder een magnetische lading en plaatst de poeder deeltjes op de pagina met een elektrisch geladen drum. Wanneer de deeltjes op de pagina geplaatst zijn volgens het patroon van het bestand, wordt met hitte de poeder op het papier gebrand.

Deze manier van printen biedt de mogelijkheid om grote volumes met hoge snelheid te printen. Daarom worden laserprinters veel in kantoren gebruikt. Toner cartridges zijn betrouwbaar en hebben een lange houdbaarheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over uitdrogen, want er is geen sprake van vloeibare inkt. De grote inhoud wordt optimaal gebruikt. Ondanks de hogere kosten van toners, liggen de kosten per geprinte pagina laag.

Jouw Samsung toner bij Handyman

Op deze pagina zie je alle Samsung toners in ons assortiment. Gebruik de “Geschikt voor” functie om te zien of de toner passend is voor de laserprinter bij jou op kantoor. Plaats vandaag voor 20:00 je bestelling, dan wordt je pakketje morgen gratis bezorgd!