De sterkste tape

12 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Tape

Op zoek naar de sterkste tape? Handyman heeft ‘t! We verkopen tape van de merken Bison, HPX en Scanpart.

 

De verschillende tapesoorten

Er zijn verschillende typen tape, die elk voor een ander doel worden gebruikt. Het meest gebruikt zijn dubbelzijdige tape, isolatietape en pantsertape.

Dubbelzijdige tape heeft een extra goede hechtkracht en wordt daarom gebruikt voor het monteren van allerlei voorwerpen op alle materialen. Zo kun je met dubbelzijdige tape bijvoorbeeld een spiegel of klok aan de muur bevestigen. En dat zonder te boren; handig!

Isolatietape gebruik je voor het bundelen en isoleren van elektrische kabels of draden. Isolatietape is hittebestendig en werkt vlamvertragend. Hierdoor is het zeer veilig om te gebruiken.

Pantsertape heeft een hoge kleefkracht en is bovendien waterbestendig. Deze tapesoort wordt daarom veel gebruikt voor het repareren of bevestigen van leidingen en buizen.

 

Gastape

Gastape gebruik je om de gasaansluiting goed af te dichten. Het is namelijk erg belangrijk dat de koppeling van de gaskraan naar de vaste leiding niet ongemerkt gaat lekken. Ook gebruik je het om de comfooraansluiting waarmee je de gasslang aansluit op de kookplaat volledig af te dichten. Let op dat gastape níet op de gasslang zelf gebruikt mag worden. Uiteraard is de tape die je bij Handyman koopt voorzien van het Gastec keurmerk. Een veilige gedachte!