ATAG-onderdelen

10 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bij Handyman kun je terecht voor verschillende ATAG-onderdelen. ATAG is in 1948 opgericht en de naam is ontstaan uit de initialen van oprichters Antoon Tijdink en Antoon van Goor. Vanaf het begin staat de kookliefhebber centraal bij ATAG en wil het bedrijf bijdragen aan het kookplezier. Met het motto “ATAG maakt er pas een keuken van” zijn ze dan ook constant bezig met het ontwerpen op techniek, gemak en gebruik.

ATAG-onderdelen en duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt er door ATAG gestreefd naar duurzaamheid en innovatie. Vanuit deze overtuiging brengt het bedrijf dan ook ATAG-onderdelen op de markt, dit als aanvulling op de standaard productlijn. Ideaal voor amateurkoks die hun favoriete keukenapparatuur nog niet van de hand willen doen en tegelijkertijd ook nog eens duurzaam! Handyman zich wel vinden in deze groene ideologie en heeft dan ook ATAG-onderdelen opgenomen in het assortiment.

ATAG-onderdelen voor consumenten

Bij Handyman vind je vooral ATAG-onderdelen die geschikt zijn voor je afzuigkap, fornuis of magnetron. Dit kan dus variëren van koolstoffilter tot ovenknop en van draaiplateau tot gasknop, Handyman heeft ’t allemaal. In de Handyman webshop kun je deze onderdelen eenvoudig bestellen en binnen 1 à 2 werkdagen thuis laten bezorgen. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn deze ATAG-onderdelen ook direct af te halen bij één van de 83 Handyman winkels.

Op het typeplaatje van huishoudelijke apparaten vind je informatie zoals merk, type en E-nummer. Om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor je ATAG apparaat heb je deze gegevens nodig. Als je niet weet waar je het typeplaatje kunt vinden kun je kijken bij Zo vind je het typeplaatje. Het kan voorkomen dat je een onderdeel niet kunt vinden. Of heb je vragen? Neem in dat geval contact op met onze klantenservicemedewerkers en ze helpen je graag verder.