Durgol ontkalker; effectief tegen kalk, veilig in gebruik

8 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

In water zit kalk. Bij regelmatig gebruik zullen de leidingen van je elektrische apparaten met watertoevoer langzaam verstoppen door deze kalk. Denk bijvoorbeeld aan je koffiezetapparaat of strijkijzer. Om je favoriete huishoudhulpjes in goede conditie te houden wordt aangeraden om 1 keer per maand een ontkalkingsmiddel te gebruiken. Bij Handyman vind je verschillende ontkalkers van het merk Durgol. Naast ontkalkingsmiddel voor specifieke apparaten is er ook Durgol ontkalker voor oppervlakten en kranen in de keuken of badkamer. 

Waarom hebben mijn apparaten Durgol ontkalker nodig?

Naarmate leidingen verder verstopt raken met kalk, krijgt het apparaat het water steeds moeilijker op temperatuur en gaat het meer energie verbruiken. Als je koffiezetapparaat begint te pruttelen betekent dit dat hij moeite heeft om het water te verwarmen. Een teken dat er teveel kalkafzetting in de leiding zit! Door je koffiezetter maandelijks te ontkalken verleng je de levensduur van het apparaat, en bespaar je ook nog eens op je energierekening. Dat geldt overigens ook voor andere huishoudelijke apparatuur.

Durgol ontkalker laat je badkamer blinken

Kalk kan zich ook op zichtbare plaatsen afzetten. Bijvoorbeeld op de glazen wand van je douchecabine, rond kranen of op het aanrecht. Hoewel dat geen kwaad kan heeft het een ontsierende werking. Met Durgol ontkalker kun je deze aanslag gelukkig efficiënt verwijderen, zonder bang te zijn dat het oppervlak dat je behandelt wordt aangetast! De vloeibare ontkalker bevat namelijk geen agressieve middelen en is veilig in gebruik. De vloeistof is echter wel zeer effectief. Na behandeling is de kalkaanzetting verdwenen en blinkt je badkamer of keuken(apparatuur) weer als nieuw!

Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn de verschillende typen ontkalker uit het assortiment van Durgol na bestelling direct af te halen in de winkel. Is het product dat je zoekt niet direct op voorraad? Dan leveren wij het binnen 1 à 2 dagen op een DHL-afhaalpunt, in een van onze winkels of bij jou thuis.