Tefal-onderdelen

22 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bij onderdelenwinkel Handyman vind je diverse Tefal-onderdelen terug in het assortiment. Tefal is in 1954 opgericht door Marc Grégoire, en inmiddels zijn de producten in meer dan 120 landen verkrijgbaar. Tefal is groot geworden met zijn anti-aanbakpannen, maar vandaag de dag behoren ook andere elektrische huishoudelijke apparaten tot het standaard assortiment. Met het credo “Dat is slim bedacht” is Tefal constant bezig met de ontwikkeling van producten die het bereiden van maaltijden en andere dagelijkse taken een stuk makkelijker maken. 

Tefal-onderdelen en duurzaamheid

Tefal heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft dan ook verschillende prioriteiten voor duurzame ontwikkeling geformuleerd. Dit heeft geresulteerd in onder andere gerecyclede producten en producten met een lange levensduur. Vanuit deze ideologie brengt zij ook Tefal-onderdelen op de markt. Wanneer er onderdeel van jouw apparaat aan vervanging toe is, kun je dit vaak eenvoudig zelf doen. Een goedkope en duurzame oplossing dus! Handyman hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en heeft daarom diverse Tefal-onderdelen opgenomen in het assortiment.
 

Tefal-onderdelen voor consumenten

Bij Handyman kun je terecht verschillende Tefal-onderdelen voor kleine huishoudelijke apparaten. Of je nu op zoek bent naar een snackmandje voor de Actifry of een anti-kalk filter voor de waterkoker, Handyman heeft ‘t. Om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw Tefal apparaat heb je gegevens zoals merk, typenummer en E-nummer nodig. Deze informatie staat op het typeplaatje van het apparaat. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn de Tefal-onderdelen direct af te halen bij één van de 83 Handyman winkels. Producten thuis laten bezorgen? Geen probleem, bestel eenvoudig in onze webshop en binnen 1-2 dagen heb je het artikel in huis. Neem voor vragen gerust contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder.