Sortering

Bison vochtvreters

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

In kleine vochtige ruimtes kan het al snel muffig gaan ruiken en krijgen schimmels vrij spel. Om dit te voorkomen kun je een Bison vochtvreter gebruiken. Bison vochtvreters bevatten namelijk speciale absorberende korrels waardoor vocht en condens effectief geabsorbeerd worden, hierdoor neemt uiteindelijk de hoge luchtvochtigheid af. De Bison vochtvreters zijn ideaal voor in de kelder, schuur, keuken, woonkamer, slaapkamer, caravan, boot, wasruimte of andere kleine ruimte met hoge luchtvochtigheid. 

Met Bison vochtvreters geen muffige en vochtige ruimtes meer!

Ligt er een laagje water op de bodem van de vochtvreter? Dan wordt het tijd om een navulling aan te schaffen. Na verloop van tijd zullen de absorberende korrels verzadigd raken en hierdoor neemt het vochtabsorberend vermogen af. In dat geval hoef je niet je gehele Bison vochtvreter weg te doen, maar ga je simpelweg voor een navulling. Bestel vandaag één van de Bison vochtvreters, morgen al in huis! (m.u.v. zon- en feestdagen)

Meer weten over de Bison vochtvreters? Onze klantenservicemedewerkers proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Bekijk alle contactmogelijkheden.