Sortering

Wasmachinereinigers

11 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Met een beetje wasmiddel zorgt je wasmachine ervoor dat je kleding weer schoon wordt. Deze huishoudelijke apparaten verbruiken veel water en schoonmaakmiddel dus zullen dan zelf toch ook wel schoon zijn? Ondanks dat wasmachines er vaak spik en span uit zien zijn ze dat vaak niet. Bij Handyman vind je verschillende wasmachinereinigers om je wasmachine in topconditie te houden.

Wasmachinereiniger: verfrist, ontkalkt en reinigt

Elke wasbeurt zorgt ervoor dat zeep, kalk en vuil op (vaak onzichtbare) plekken terecht komt. Zo kan er op den duur vetluis ontstaan, kunnen er onderdelen kapot gaan en stank uit je wasmachine komen. Om je wasmachine optimaal te laten werken en de levensduur te verlengen is het belangrijk dat je het apparaat regelmatig ontkalkt en reinigt. Hoe kun je een wasmachine schoonmaken? Gebruik een wasmachinereiniger en vuil, zeep, geurtjes en vetresten worden verwijderd. Zo zal je wasmachine weer heerlijk fris ruiken! Met een andere wasmachinereiniger, de wasmachine ontkalker, wordt de kalkafzetting doeltreffend en veilig verwijderd. Hierdoor gaat je wasmachine langer mee en het vermindert het energieverbruik. Aangeraden wordt om 1 à 3 keer peer jaar een wasmachinereiniger te gebruiken.

Voor wasmachinereiniger ga je naar Handyman!

Niets is toch lekkerder dan de geur van net gewassen wasgoed? Zorg ervoor dat je kleding heerlijk schoon wordt en dat ook de je wasmachine in goede staat blijft door regelmatig een wasmachinereiniger te gebruiken. De populaire wasmachinereinigers van Scanpart en Groenland zijn vaak direct af te halen in één van de ruim 80 Handyman winkels. Heb je geen haast? Bestel ze dan vanuit je luie stoel in onze webshop. Wasmachinereinigers die vandaag voor 20:00 uur worden besteld heb je morgen al in huis! (m.u.v. zon- en feestdagen)