Sortering

AEG wasmachine-onderdelen

7 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Is er een onderdeel van je AEG wasmachine kapot? Vervang deze dan met een van de AEG wasmachine onderdelen van Handyman. In 1958 was het AEG die de eerste automatische wasmachine op de markt introduceerde, de welbekende Lavamat. Dit was een wasmachine die met de nieuwste technieken van die tijd was uitgerust om zo je kleding te beste zorg te kunnen geven. Nu ruim een halve eeuw later zijn AEG wasmachines nog steeds met de meest vooruitstrevende technologieën uitgerust. 

AEG wasmachine-onderdelen en duurzaamheid

Vieze kleding schoonmaken met een sopje en borstel? Nee hoor, je gooit je vuile wasgoed gewoon in de wasmachine. De wasmachine heeft inmiddels een vast plek verworven in het huishouden en is ook niet meer weg te denken. In de meeste huishoudens staat het apparaat (bijna) dagelijks te draaien en wordt dan ook zwaar belast. Het is dan ook niet gek dat er wel eens een onderdeel kapot gaat, maar dit is natuurlijk wel heel erg onhandig.
Naast het opstellen van gebruikstips, gebruik van recyclede materialen, ontwikkeling van de beste water- en energiebesparende technieken hoort ook het beschikbaar stellen van AEG wasmachine-onderdelen tot het duurzaamheidsprogramma van AEG. Handyman draagt graag samen met jou bij aan een beter milieu en heeft dan ook deze AEG wasmachine-onderdelen opgenomen in het assortiment. Zo kan je wasmachine er weer een tijdje tegen aan!

Welke AEG  wasmachine-onderdelen heb ik nodig?

Voorbeelden van AEG wasmachine-onderdelen die je terug vindt in onze webshop zijn, koolborstels, afvoerslangen, v-snaren en deurschakelaars. Onderdelen zijn vaak niet universeel te gebruiken en zijn dan ook vaak specifiek voor bepaalde AEG modellen gemaakt. Controleer daarom altijd of jouw type AEG wasmachine terug komt bij de ‘Geschikt voor’ bij een bepaald onderdeel. Weet je niet welk type wasmachine hebt? Kijk dan op het typeplaatje in de deurrand of aan de achterkant van de wasmachine.

Helaas zijn nog niet alle leverbare AEG wasmachine onderdelen zichtbaar in onze webshop. Zie je het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop staan? Grote kans dat we dit dus wel kunnen leveren. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice medewerkers of winkelmedewerkers. Zij zoeken het dan graag verder voor je uit en kunnen eventueel een speciale bestelling aannemen. De AEG wasmachine onderdelen die wel zichtbaar zijn kun je via onze webshop bestellen. Hiervoor geldt: voor 20:00 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. feestdagen en het weekend)! Heb je een onderdeel direct nodig? Sommige AEG wasmachine-onderdelen zijn direct af te halen bij de Handyman winkels. Voor de beschikbaarheid kun je het beste contact opnemen met de betreffende winkel.