Sortering

Miele wasmachine-onderdelen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Als onderdelenspecialist heeft Handyman diverse Miele wasmachine-onderdelen in het assortiment. Begin 20e eeuw was het Miele die als eerste de wasmachine, in de vorm van een houten kuip, uitvond. Vandaag de dag zijn er vele soorten en maten Miele wasmachines in meer dan 70 landen verkrijgbaar. Onder het motto ‘Immer besser’ is het bedrijf constant bezig met het verder ontwikkelen van haar producten op het gebied van design, bedieningsgemak en duurzaamheid, zo ook haar wasmachines.

Miele wasmachine-onderdelen en het milieu

Je opent de deur van de wasmachine en de geur van heerlijk schoon wasgoed komt je tegemoet. Het is het resultaat van het harde werken van je Miele wasmachine. Die nare geurtjes en die vieze vlekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Het is dan ook extra vervelend als dit trouwe huishoudhulpje de geest geeft, want je wil echt niet met een sopje en borstel aan de slag. Miele wil graag dat haar apparaten lang mee gaan en geeft ze vanuit deze ideologie met de Miele wasmachine-onderdelen dan ook kans op een tweede leven. Handyman helpt je graag bij het snel verhelpen van een kapotte wasmachine en heeft daarom Miele wasmachine onderdelen opgenomen in het pakket.

Miele wasmachine-onderdelen voor jouw wasmachine

Door slecht onderhoud of slijtage kan het voorkomen dat een onderdeel van je Miele wasmachine aan vervanging toe is. Voorbeelden van Miele wasmachine onderdelen die je terug vindt in onze webshop zijn: koolborstels, schokbrekers en manchetten.
Om de juiste onderdelen te vinden dien je het type- en Enummer van de wasmachine op te zoeken. Deze informatie staat op het typeplaatje die vaak aan de binnenzijde van de deur(rand) of achterzijde van de wasmachine vindt.

Je kunt ervoor kiezen om Miele wasmachine-onderdelen online op Handyman.nl te bestellen en deze worden dan binnen 1-2 werkdagen bij je bezorgd. Een onderdeel direct op halen in één van onze Handyman winkels? Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van het product bij de betreffende winkel. Voor vragen of extra informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice of onze winkelmedewerkers.