Sortering

RECYCLECLUB

Jaarlijks worden er alleen al in West-Europa 250 miljoen inktcartridges verkocht. Zodra ze leeg zijn eindigen daarvan uiteindelijk ca. 212 miljoen op de afvalstapel en in verbrandingsovens. Dat betreft dus maar liefst 85% van alle verkochte inktcartridges in West-Europa!

Een lege cartridge bestaat uit plastic, metaal en rest inkt. Dat zijn grondstoffen die niet op een afvalberg horen. Zeker niet wanneer een lege cartridges prima geschikt is om meerdere keren hergebruikt te worden.

Samen met RecycleClub kan ook jij een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Hoe? Gewoon door al je lege cartridges in te leveren, wat er voor zorgt dat je gelijktijdig meer en goedkoper kunt printen. Waar? Bij Handyman natuurlijk!

Als eerste winkel in Nederland presenteert Handyman het merk RecycleClub.

5 goede redenen om voor RecycleClub te kiezen.

1. Hergebruik van grondstoffen - Het recyclen van cartridges biedt de ideale oplossing tegen de toenemende hoeveelheid plastic, metaal en inkt in het milieu. Bovendien wordt met het   hergebruiken van cartridges voorkomen dat we noodgedwongen gebruik moeten maken van onze schaarse grondstofreserves. 

 

2. Vermindering van CO2-uitstoot - RecycleClub heeft het gehele productieproces afgestemd ter realisatie van een minimale CO2 uitstoot. Van het ontwerp tot marketing, tijdens dit proces wordt de gehele CO2 uitstoot gecompenseerd door concrete acties ten gunste van het milieu. In de geest van “Fairtrade International” neemt RecycleClub bijvoorbeeld deel aan het programma van “Fair Climate Fund”. De CO2-credits van RecycleClub worden ingezet voor de financiering van vooruitstrevende projecten op het gebied van milieubehoud en het verbeteren van de leefomstandigheden in o.a. Burkina Faso. 

Een voorbeeld van hun werk is het project 'Birds, Bees, Business’; dit project staat voor de bestrijding van klimaatverandering, zowel op korte als op de lange termijn.
 

3. Meer printen uit één cartridge - RecycleClub maakt het mogelijk om originele cartridges te hergebruiken doormiddel van een grondig reinigingsproces en het uitvoeren van verschillende testprocedures. Maar het blijft niet alleen bij de reiniging en het hervullen van de RecycleClub cartridges met premium pigment-inkt: door in het ontwerp namelijk de tussenschotjes weg te frezen is er ruimte voor grotere sponsjes en daarmee meer inkt! Dit zorgt ervoor dat jij met één cartridge meer kan printen. 

4. 100% kwaliteitsgarantie - De kwaliteit van een RecycleClub cartridge staat niet ter discussie. Met meer dan 25 jaar ervaring in het recyclen van cartridges geven zij een 100% “Niet goed, geld terug garantie”. Dit zorgt ervoor dat je bij het aankopen van een RecycleClub cartridge geen enkel risico loopt. Een stukje zekerheid voor het overgaan tot is altijd fijn toch?

5. Beter voor je portemonnee - Doordat er geen nieuwe grondstoffen worden gebruikt of dure marketingcampagnes worden ingezet zijn de productiekosten van RecycleClub cartridges lager. Als consument zie je dit terug in een lagere aanschafprijs.

6. Voor welke printers zijn de cartridges van RecycleClub Ink geschikt? - De cartridges van RecycleClub zijn geschikt voor printers van onder andere Canon, HP, Brother of EPSON. Hier komen ze het beste tot hun recht met het printen van niet alleen huiswerk en persoonlijke documenten, maar zelfs de scherpste kwaliteit foto’s. Al met al blijft misschien nog wel de belangrijkste overweging om te printen met de cartridges van RecycleClub: het blijft de meest duurzame keuze voor mens en milieu.

3 Goede redenen om bij Handyman te kopen

1. Altijd met de juiste cartridge naar huis - De cartridge experts van Handyman weten waar ze het over hebben en helpen jou aan de juiste cartridge voor jouw printer.

2. Het meest uitgebreide assortiment - In een Handyman winkel hebben ze een groot assortiment originele cartridges en daarnaast de cartridges van RecycleClub. Zo helpen ze jou aan de beste keuze maken.

3. Een vergoeding voor je lege cartridge bij jouw lokale Handyman - In de winkel krijg niet alleen een korting van €1,00 bij inlevering van een RecycleClub cartridge met een printkop en € 0,25 voor een cartridge zonder printkop, maar dit geldt net zo goed voor jouw lege reguliere cartridges! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze korting te verzilveren of misschien wil jij de natuur nog een extra handje helpen door deze korting te doneren aan het Provinciale Landschap.

 

Kortom: reden genoeg om te kiezen voor de cartridges van RecycleClub. Dus waarom nog weggooien, als je kunt recyclen? Jij, RecycleClub en Handyman: samen maken we de wereld een beetje mooier.

128 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 6 Volgende