Sortering

AEG onderdelen

96 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

AEG is een van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik. AEG biedt uitstekende onderdelen voor apparaten als stofzuigers, wasmachines en drogers.  Naast onderdelen levert AEG ook diverse reiniging(sets), ontkalkers, ontvetters en geurvreters om jouw apparatuur goed te laten functioneren. 

 

AEG stofzuigeronderdelen

Wanneer je AEG ziet of hoort denk je aan stofzuigerzakken. Deze stofzakken zijn extra sterk en gaan tot 50% langer mee dan papieren stofzakken. Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft AEG speciale microfilters laten ontwikkelen om de lucht te zuiveren. Zit er een scheurtje of barst in de stofzuigerslang? Vervang de oude slang gemakkelijk met een stofzuigerslang van AEG! Heb jij een snoerloze stofzuiger waarvan de accu steeds sneller leeg raakt? Schaf dan snel een van de AEG reservebatterijen aan waardoor je 50 minuten aan extra tijd krijgt! In combinatie met de verschillende zuigmonden, zoals parketborstels, combimonden, diephaarborstels, turboborstels, smalle- en tegelzuigmonden en diverse borstelkits, is AEG de totaalleverancier voor jouw stofzuiger.

 

Onderdelen voor (vaat)wasmachines en drogers

Werkt de motor van je wasmachine slecht of helemaal niet meer? Met nieuwe koolborstels draait de wasmachine, vaatwasser of droger weer perfect! Om lekken te voorkomen aan de achterkant van de vaatwasser, biedt AEG afdichtingen aan tegen lekkend water. Daarnaast levert het merk een complete zeef om viezigheid geen kans te geven.

 

AEG reinigers

AEG is de expert op het gebied van reinigen. Wil jij ook een professioneel schoonmaakresultaat? Kies dan voor een Window Cleaner ramenreiniger om ruiten gemakkelijk schoon te maken.

Ook huishoudelijke apparaten ontkomen niet aan hardnekkige vlekken of kalkaanslag. Gebruik daarom de ontkalkers en reinigers van AEG. Het is belangrijk dat de wasmachine met regelmaat grondig gereinigd wordt zodat de machine optimaal blijft functioneren. Dat kan met de Super Clean dieptereiniger. Ook de keramische kookplaat wordt weer als nieuw met de kookplaatreiniger van AEG. Wanneer er etensresten in de vaatwasser achterblijven kan dat zorgen voor een onaangename geur. Met ontvetter speciaal voor vaatwassers is dit verleden tijd. Al deze oplossingen vind je in het reinigingsassortiment van AEG! Mocht je niet alles los aan willen schaffen? Speciaal daarvoor heeft AEG complete onderhoudssets samengesteld voor de koelkast, vaatwasser en wasmachine.