Sortering

Bluetooth speakers kopen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Het gemak van Bluetooth speakers

Muziek luisteren is heerlijk. Je wilt overal en altijd kunnen genieten van muziek en dit delen met je vrienden en familie. Met een Bluetooth speaker bouw je overal een feestje. Zie jij jezelf al zitten? In de achtertuin, in het park, of op het strand? Nooit meer saaie stiltes.

De speaker is gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen. De luidspreker heeft een ingebouwde accu en maakt draadloos verbinding met de muziekbron, dus je hebt geen kabels of stopcontacten nodig. Je speelt je favoriete muziek af via je smartphone, tablet of laptop; elk apparaat dat kan zenden via Bluetooth is geschikt. 

De beste bluetooth speaker

Wat de beste Bluetooth speaker is voor jou, is afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Als je de speaker in de tas wilt stoppen om overal mee naar toe te nemen, let je bij het uitzoeken vooral op de afmetingen en het gewicht. Een mini Bluetooth speaker is in dat geval ideaal. Als je langer van muziek wilt genieten voordat de accu weer opgeladen moet worden, is de speelduur natuurlijk belangrijk.

Onze Bluetooth speakers hebben meer eigenschappen die meewegen in jouw keuze. Sommige speakers hebben bijvoorbeeld een ingebouwde microfoon, zodat je handsfree telefoongesprekken beantwoordt. Dan is jouw Bluetooth speaker ook ineens een handig middelpunt bij (telefoon) vergaderingen. Luidsprekers met een NFC functie zijn extra gemakkelijk om verbinding mee te maken. Je telefoon (of een andere muziekbron met NFC chip) tegen de speaker houden is voldoende om de twee apparaten te verbinden.

Het aanbod van Handyman

Op deze pagina zie je ons gevarieerde aanbod aan Bluetooth speakers. Je hebt al een speaker voor slechts €29,95. We verkopen speakers van de merken Rapoo en Technaxx. 

Bekijk de eigenschappen en kies de luidspreker die het beste bij jou past. Als je de bestelling voor vanavond 8 uur plaatst in onze webshop wordt jouw pakketje morgen al bezorgd, zonder verzendkosten!