Sortering

Oortelefoons

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Oortelefoons van alle bekende merken

Luister je graag tijdens het sporten naar muziek? Of dood je tijdens een lange treinreis de tijd met het bekijken van video’s? Dan zijn oortelefoons onmisbaar om bij je te hebben. Handyman heeft een ruim assortiment oortelefoontjes met daarin merken als Sony en JVC. Ook voor Apple EarPods slaag je bij ons.

 

De verschillende modellen

Oortelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende modellen:

In-ear oordopjes gaan een stukje in je oor maar sluiten je gehoorgang niet helemaal af. Hierdoor kun je jezelf goed focussen op het geluid van je muziek, zonder helemaal afgesloten te worden van omgevingsgeluiden. Dit is bijvoorbeeld prettig in het verkeer; je hoort auto’s aankomen.

Inner-ear oortelefoons gaan iets verder in je oor; je draagt ze in je gehoorkanaal. Hierdoor wordt je gehoorgang afgesloten en hoor je nauwelijks nog omgevingsgeluiden. Dit model is erg prettig als je helemaal op wilt gaan in de muziek of wanneer je bijvoorbeeld een taalcursus volgt.

Oortelefoontjes met oorhaak zijn voorzien van een plastic “haak” die je over je oor schuift. Meestal zijn dit in-ear modellen. Dit model wordt veel gebruikt door sporters, omdat de oordopjes extra goed blijven zitten dankzij de oorhaak.

 

Gekleurde oortelefoons

Oortelefoontjes zijn al lang niet meer enkel verkrijgbaar in zwart en wit; ze worden gemaakt in allerlei leuke kleuren. Dus houd je wel van een beetje kleur? Kies dan voor een paarse, blauwe, roze, rode of groene uitvoering en oogst bewonderende blikken.