Sortering

Tablet toetsenborden

8 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Koppel een tablet toetsenbord aan je tablet en het typen van documenten gaat een stuk eenvoudiger. Doordat het typen veel sneller gaat zal je bovendien een stuk productiever zijn. Via Bluetooth of een draadloze GHz verbinding koppel je de tablet en het toetsenbord razendsnel aan elkaar. Handyman heeft verschillende toetsenborden in het assortiment, zo vind je het tablet toetsenbord dat aansluit bij jouw voorkeuren.

Een tablet toetsenbord nodig?

Een tablet is een erg handzaam apparaatje dat je overal gemakkelijk naar toe neemt. Maar soms komen er situaties voor dat je zou willen dat je toch even een bericht kan uittypen via een toetsenbord. Het gebruik van een draadloos tablet toetsenbord is ideaal voor dit soort situaties! Even lekker typen zoals op het toetsenbord van je laptop of desktop. De draadloze toetsenborden die je bij Handyman vindt verschillen in specificaties en mogelijkheden. Zo zijn er toetsenborden dia je aansluit via Bluetooth of een GHz draadloze verbinding, werken ze op batterijen of een oplaadbare accu, hebben ze wel of geen functietoetsen en verschillen ze in maximaal bereik. Daarnaast is er een tablet toetsenbord met geïntegreerd touchpad (muis) of wordt er een losse muis meegeleverd. Genoeg mogelijkheden dus!

Bestel vandaag voor 20:00 uur een tablet toetsenbord en het tikken van documenten kan morgen al beginnen! Gratis verzending.