Sortering

Smartphone laders

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Met onze smartphoneladers laad je jouw telefoon snel en eenvoudig op. Via het lichtnet met een thuislader, in de auto met een autolader of via de laptop met een datakabel… Het kan allemaal! In onze webshop vind je zowel de oude (dock) als nieuwe (lightning) laders voor Apple telefoons. Natuurlijk zijn ook universele oplaadkabels voor onder meer Samsung, HTC en Sony smartphones verkrijgbaar. Deze hebben een micro-USB aansluiting. Ben je al in het bezit van een datakabel en zoek je alleen een USB adapter voor thuis of in de auto? Kijk dan bij de USB stekkers. 

Snel een nieuwe smartphone lader nodig?

Omdat wij weten hoe vervelend het is als je telefoon leeg is en je geen lader hebt, zijn veel laders standaard op voorraad in de Handyman winkels. Zeker zijn dat je niet misgrijpt? Bestel de oplader dan in onze webshop en kies ervoor om je bestelling op te halen in de winkel. Het product wordt dan voor jou gereserveerd zodat het niet voor je neus weggekocht kan worden.

Ga je op reis en weet je niet of er onderweg een stopcontact voor handen is? Dan is een powerbank erg handig! Dat is een externe batterij waarmee je jouw telefoon oplaadt zonder stopcontact. En ze zien er ook nog eens leuk uit, want ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen. Nieuwsgierig geworden? Je vindt de powerbanks hier