Sortering

Autoladers

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Veel mensen gebruiken hun telefoon ook in de auto. Niet alleen om te bellen, maar ook als navigatiemiddel of om muziek af te spelen. En dan is het wel erg vervelend als je smartphone halverwege de rit leeg is! Met een usb autolader laad je jouw telefoon op via de aanstekerplug in je auto. Ook een TomTom of ander navigatiesysteem raakt weer vol met deze laders. Dit duurt wel iets langer dan het opladen van een telefoon, omdat hier meer vermogen voor nodig is.

De juiste aansluiting

Heeft jouw Android telefoon een micro-usb aansluiting, mini-usb aansluiting of heb je een iPhone? Voor ieder type heeft Handyman een passende autolader! In ons assortiment vind je laders van de gerenommeerde merken Cellular Line en Mobilize, net als van ons eigen huismerk Scanpart. Producten van Scanpart zijn voordeliger dan het origineel en van dezelfde kwaliteit.

Een nieuwe autolader kopen

Heb je vandaag nog een nieuwe autolader nodig? Veel laders zijn dezelfde dag nog op te halen in de Handyman winkel bij jou in de buurt. Je aankoop thuis laten sturen kan natuurlijk ook. Bij bestellingen vanaf 25 euro nemen wij de verzendkosten op ons. Wil je meer informatie over een autolader van Scanpart, Mobilize of Cellular Line? Onze productspecialisten staan voor je klaar!