Sortering

Micro-USB opladers

11 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Micro-USB opladers

De accu van je smartphone opladen kan met de micro-USB opladers van Handyman. In ons assortiment vind je verschillende micro-USB laders van de A-merken Samsung, Mobilize en Cellular Line. Vind je een originele lader wat te prijzig? Kies dan voor een voordelige universele micro-USB thuislader van ons huismerk Scanpart.

 

Kies het juiste vermogen

Micro-USB laders zijn geschikt voor alle mobiele apparaten met een micro-USB aansluiting, zoals een smartphone, tablet of navigatiesysteem. In een tablet of TomTom zit echter een zwaardere accu dan in je telefoon. Voor deze apparaten heb je daarom een lader nodig met een hoger vermogen. Kies voor een micro-USB oplader met een vermogen van minimaal 2000mA als je deze ook wilt gebruiken voor je tablet of navigatiesysteem.

 

Micro-USB lader kopen

Heb je nú meteen een nieuwe oplader nodig? In de Handyman winkels zijn enkele modellen, zoals de universele thuislader van Scanpart, altijd op voorraad. Bestellen in onze webshop kan natuurlijk ook. Je hebt je bestelling morgen al in huis als je voor 8 uur vanavond bestelt. Dus shop de micro-USB laders nu bij een van de Handyman filialen.