AAA batterijen

Kies een batterijtype

24 artikelen
1

Kleine elektronische apparaten zoals afstandsbedieningen, digitale camera’s, speelgoed en MP3 spelers werken vaak op de bekende AAA batterijen. Deze batterijen zijn ook bekend onder de namen potloodbatterij, LR03, MN2400, AM4, AM-4, UM4 en UM-4. Met een lengte van 44,5 mm en een breedte van 10,5 mm zijn AAA batterijen net een slag kleiner dan zijn grote broer, de AA batterij. 

Ook AAA batterijen bij Handyman

Kun je niet meer van televisiezender veranderen omdat de batterijen van de afstandsbediening leeg zijn? Of komt er geen geluid meer uit je MP4 speler? Bestel dan vandaag voor 20:00 uur AAA batterijen bij Handyman en je hebt ze morgen in huis (m.u.v. zon- en feestdagen)! Zo bedien je morgen al weer vanuit je luie stoel de televisie en klinken je favoriete hits weer door je oordopjes. In het batterijen assortiment vind je van de merken GP en Duracell zowel wegwerp (alkaline) als oplaadbare AAA batterijen. De oplaadbare variant is tot wel 1000 keer te herladen en is hierdoor een duurzame keuze, maar vergt vaak wel een grotere investering om zo uiteindelijk de kosten per gebruik te verlagen. Verslijt je niet veel batterijen? Dan zijn de wegwerp AAA batterijen wellicht een betere optie, de vervangingskosten zijn hier namelijk lager.

Direct AAA batterijen nodig? Ga dan langs bij één van de ruim 80 Handyman winkels. De meeste batterijen liggen hier standaard op voorraad. Om zeker te weten of de batterijen die je nodig hebt voorradig zijn, raden we je contact op te nemen met de betreffende winkel of klantenservice. Weet je niet welke batterijen je nodig hebt? Wij adviseren je graag!