Sortering

Speelgoedstofzuigers

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een stofzuiger als speelgoed?

Zelf zie je stofzuigen waarschijnlijk niet als een leuk spel, maar als één van de vele huishoudelijke taken die nu eenmaal moeten gebeuren. Je dochtertje of zoontje zal echter waarschijnlijk jaloers toekijken, zeker als je zelf een Numatic Henry of Hetty stofzuiger hebt. Zo’n machine is voor de kleintjes juist ontzettend interessant. Voor jonge kinderen is het leuk om mama of papa te helpen. Helaas voor hen is de stofzuiger te groot voor de allerkleinsten. Daarom zijn er voor hen speelgoedstofzuigers om mee te spelen; echt werkende mini-versies van de originele Numatic stofzuigers.

 

Henry en Hetty kinderstofzuigers

De Numatic speelgoed stofzuiger is beschikbaar in twee varianten: Henry en Hetty. Henry is brandweerwagen-rood van kleur en Hetty is prinsessen-roze. Deze kinderstofzuigers hebben dezelfde schattige gezichtjes als hun grote broer en zus van Numatic. De speelgoedstofzuiger zuigt bovendien echt! Daarom zijn ze voor jouw zoon of dochter extra leuk om zelf mee aan de slag te gaan. Kinderen kunnen bijvoorbeeld propjes papier maken en opzuigen met hun eigen stofzuigertje.

 

Accessoires bij de speelgoedstofzuiger

Handyman is groot in accessoires en onderdelen, ook voor de kleintjes! De speelgoedstofzuiger wordt geleverd met bijpassende mini stoffer en blik. De stofzuigertjes werken op batterijen. Tip: voeg de batterijen direct aan je winkelmandje toe, om beteuterde gezichtjes te voorkomen. Bestel vandaag voor 8 uur ’s avonds en ontvang morgen al je bestelling aan huis, of haal de kinderstofzuiger binnen 1 à 2 werkdagen op in de dichtstbijzijnde Handyman winkel.