Sortering

Autolampen

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Is één van je autolampen kapot? Vervang deze dan direct, want het rijden met defecte autolampen kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Je bent zelf namelijk een stuk minder zichtbaar, maar je ziet ook andere verkeerdeelnemers sneller over het hoofd. Voorkom op deze manier linke soep! Bij Handyman vind je veel verschillende type autolampen – zoals H7, H4, R5W en T10 - van originele merken en huismerken. 

 

Goed idee: autolampen van Handyman

De lampen van je auto kunnen het op elk moment begeven en het is daarom geen overbodige luxe om reserve autolampen in je dashboardkastje te hebben. Raadpleeg bij de aanschaf van nieuwe autolampen altijd even het serviceboekje van de auto. Zo weet je zeker dat je hetzelfde type aanschaft. Een kapotte autolamp kun je in de meeste gevallen zelf vervangen, bepaalde moderne auto´s uitgezonderd. Naast voor- en achterlampen heeft Handyman ook lampen voor je knipper- en remlicht. Een must-have voor elke auto om te laten zien wat hij van plan is.

Ga weer snel veilig de weg op met je auto en bestel vandaag nog voor 20:00 uur je autolampen. Je krijgt je bestelde producten dan de volgende dag al bezorgd! (m.u.v. zon- en feestdagen). Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij een van de ruim 80 Handyman winkels of de webshop klantenservice. 

 

Koplampen polijsten

Zijn de lampen zelf prima in orde maar is de kunststof kap zo vergeeld dat de koplampen te weinig licht doorlaten? In onze blog lees je hoe je dit probleem oplost door het polijsten van de koplampen!