Huismerk cartridges

258 artikelen
1
2 3 ... 11 Volgende

Huismerk cartridges: gegarandeerd goed

Bij Handyman hebben we een assortiment met ruim 250 verschillende alternatieve cartridges. Zo verkopen we huismerk cartridges van weCare, G&G en Peach. Dit zijn alternatieve cartridges voor de originele cartridges van Brother, Canon, Epson, Lexmark en HP. De huismerk cartridges zijn een stuk goedkoper dan de originele cartridges, maar zijn kwalitatief even goed. Wij garanderen dat de alternatieve inktpatronen die wij aanbieden probleemloos werken. Dit in tegenstelling tot andere huismerken die recent negatief in het nieuws zijn geweest. Lukt de installatie van de cartridge toch niet? Dan geven we uiteraard je aankoopbedrag terug.

 

Huismerk of A-merk?

Twijfel je of je een originele- of huismerk cartridge aan wilt schaffen of wil je meer informatie? Lees dan ons blog over de verschillen tussen originele en huismerk cartridges of bekijk onderstaande video. In dit filmpje legt cartridgespecialist Nicky onder andere uit hoe het kan dat alternatieve patronen meer inkt bevatten. Ook laat hij voorbeelden zien van printjes die gemaakt zijn met een origineel inktpatroon en een alternatieve uitvoering.

 

Snel nieuwe inkt nodig?

Met onze cartridge keuzehulp hoef je niet lang te zoeken om de juiste producten te vinden voor jouw printer. Bestel nog voor 20:00 uur, dan ontvang je de cartridges morgen al thuis. Is het ontzettend dringend en heb je nú nieuwe inktpatronen nodig? Ga dan naar de Handyman winkel bij jou in de buurt. In onze winkels zijn veel alternatieve cartridges altijd op voorraad.