Sortering

E14 lampen

73 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

E14 lampen kopen

Op zoek naar een geschikte E14 lamp? Je vindt het in het ruime assortiment van Handyman! Met een keus van ruim 100 producten heeft Handyman altijd de lamp die jij zoekt. De lampen die wij verkopen zijn altijd kwalitatief goed. Zo hebben we E14 lampen voor je koelkast, oven of gewoon voor de woonkamer. Je kunt kiezen uit LED- lampen, Filament LED- lampen, Halogeenlampen en spaarlampen. Wil jij zuinig omgaan met energie en zo jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor een E14 (filament) LED-lamp. Deze verbruiken nóg minder stroom dan de andere varianten. Als lampenspecialist verkopen wij verlichting van verschillende merken, waaronder een groot assortiment Philips en GP.

 

Hoe weet ik welke lamp moet ik kiezen?

Er zijn verschillende kenmerken waarop je jouw nieuwe E14 lamp kunt selecteren. Met ‘Kelvin’ wordt de kleurtemperatuur van de lamp aangegeven; hoe lager het getal hoe warmer het licht. Daarom heeft de sfeerverlichting in je woning altijd een kleurtemperatuur onder 3000K. Bij een hoger getal oogt het licht killer en ongezellig. Dit type licht wordt vaak gebruikt in kantoren, in (sport)scholen en in showrooms. De populairste kleurtemperatuur is 2700K. Deze is het meest vergelijkbaar met het licht van de oude gloeilamp. ‘Lumen’ is een maatstaf voor de hoeveelheid licht die een lamp geeft en de hoeveelheid ‘Watt’ geeft aan wat het energieverbruik is van de lamp.

 

Meer weten over lampen?

Wil je graag wat meer informatie voordat je jouw keuze maakt? Lees dan ons blog over de verschillende soorten lampen of kom langs in één van onze Handyman winkels voor advies van onze productspecialisten!