Sortering

LED lamp met GU10 fitting kopen

Kies een fitting

GU10
37 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

LED lampen met GU10 fitting

Spotjes zijn mooie, moderne verlichting in huis. LED lampen met een GU10 fitting worden aangesloten op 230V. Je bestaande halogeenspots zijn dus direct te vervangen met GU10 LED lampen, zonder aanpassingen aan de bedrading of aansluiting. Dat is fijn, want halogeen is de minst zuinige lampsoort die er tegenwoordig nog op de markt te verkrijgen is. Het rendement van de lampen is slechts 30%. Dat houdt in dat 30% van de gebruikte stroom wordt omgezet in licht. Daarom adviseren wij om deze spots te vervangen voor LED reflector lampen.

Het enige waar je op hoeft te letten is of de armatuur van de verlichting de warmte van de nieuwe LED lamp kwijt kan.

De voordelen van LED spots

LED lampen hebben een rendement van 50% en zijn daarmee een stuk zuiniger in energieverbruik dan halogeen reflector lampen. Een groter deel van de stroom wordt daadwerkelijk omgezet in licht. Bovendien gaan LED lampen veel langer mee; tot wel 15.000 branduren! Daarom zijn LED spots goed voor het milieu én voor je portemonnee. In de aanschaf zijn LED lampen wat duurder, maar die investering betaalt zichzelf al gauw terug.

Lees meer over de verschillende lampensoorten in ons blog!

Dimbare GU10 LED lampen

Op deze pagina zie je ons uitgebreide assortiment aan LED lampen met GU10 aansluiting. We hebben lampen van topmerken als Philips, GP en Opple. In ons aanbod vind je LED spots met verschillende eigenschappen. Maak gebruik van de filters om gemakkelijk de lamp te vinden die je zoekt. Denk bij het uitzoeken aan het wattage en de kleurtemperatuur; heb je liever warm en gezellig licht, of koel en bruikbaar licht?

Natuurlijk hebben we ook dimbare LED spots. Dan bepaal je zelf, op elk moment van de dag, hoe fel je het licht wilt hebben. Je hebt al een standaard GU10 LED lamp vanaf €7,99 en een dimbare LED spot vanaf €9,99.