Sortering

Dyson onderdelen en accessoires

Op dit moment zijn de onderdelen en accessoires van Dyson niet verkrijgbaar via onze webshop. Vaak kunnen we de artikelen wel speciaal voor je bestellen bij onze leverancier. Vraag het onderdeel dat je zoekt aan via dit formulier of neem contact op met de dichtstbijzijnde Handyman winkel. We helpen je graag!

Dyson is de expertleverancier van stofzuigers en accessoires voor deze stofzuigers. Tot het assortiment behoren onder andere stofzuigeronderdelen + accessoires. Denk aan zuigmonden, stofzuigerslangen, handgrepen en voor-motorfilters. De Dyson onderdelen en accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor de levensduur van de stofzuiger verlengd wordt. 

 

Dyson stofzuigermonden

De zuigmonden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Het assortiment omvat bijvoorbeeld parketborstels, trap-, spleet- en tapijtzuigmonden, matrasborstels en meubelborstels. Hierdoor is elke plek in huis makkelijk te bereiken en kan je overal bij!

 

Slangen, handgrepen en filters

Ook wanneer er een scheurtje in de stofzuigerslang zit biedt Dyson uitkomst. Met de vervangende stofzuigerslang van Dyson kan je meteen weer aan de gang. De diverse hand- en pistoolgrepen van Dyson zorgen ervoor dat de slang eenvoudig bestuurd kan worden. Om bescherming te bieden tegen fijne deeltjes die ontsnappen uit het stofreservoir heeft Dyson speciale motorfilters ontwikkeld die dit voorkomen. De Dyson voor-motorfilters zorgen ervoor dat bacteriën, pollen, allergenen geen kans krijgen, en de uitgeblazen lucht schoon en gezonder is.