Sortering

Dyson zuigmonden

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Dyson zuigmond

Dyson stofzuigers bieden optimale zuigkracht in combinatie met de speciaal ontwikkelde Dyson zuigmonden. De stofzuigermond wordt intensief gebruikt en hierdoor kunnen beschadigingen ontstaan, waardoor de mond niet meer goed werkt of niet meer soepel over de vloer glijdt. Vervang de stofzuigermond, zodat de stofzuiger weer op zijn best presteert en je het jezelf makkelijk maakt.

Dyson parketmond of combimond?

Welke stofzuigermond heb je nodig? Dat is afhankelijk van het type Dyson stofzuiger dat je hebt en de vloersoort die je wilt schoonmaken. In ons assortiment hebben we combimonden, parketmonden en turboborstels. De combimond is geschikt voor alle vloersoorten dankzij de schakelfunctie. Op harde, kwetsbare vloeren gebruik je een parketmond; die laat geen krassen achter. Hoogpolig tapijt maak je schoon met een turboborstel. Een turboborstel krijgt ook vastzittend vuil diep uit het tapijt. Met gebruik van onze filters selecteer je gemakkelijk het soort zuigmond dat jij nodig hebt. Bij “Geschikt voor” zie je of de zuigmond passend is op jouw stofzuiger.

Tip: in onderstaande video legt stofzuigerspecialist Nicky uit voor welke ondergrond de verschillende typen stofzuigermonden het best geschikt zijn.