Sortering

Plumeau

323 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 14 Volgende

Schoonmaken met een stofzuigerplumeau

Breid de toepasbaarheid van je stofzuiger uit met een plumeau borstelkop. Het kleine formaat en de zachte haren van de plumeau zijn geschikt voor het afstoffen van alle oppervlakken in huis waar zorgzaam mee om moet worden gegaan. Manoeuvreer met gemak over vensterbanken, plinten, kasten, lampen en andere kwetsbare accessoires, zoals een mooie vaas. Weg met stof en spinnenwebben! De plumeau is ook ideaal om de autobekleding mee te stofzuigen. Na gebruik maak je de plumeau eenvoudig schoon door met de stofzuigerbuis over de borstelharen te gaan.

 

Koop de juiste plumeau

Bij Handyman heb je ruime keuzes uit plumeau borstelkoppen. Bij de aanschaf moet je op hetzelfde letten als bij het kiezen van een combimond of parketborstel, namelijk: past de zuigborstel op jouw stofzuiger? De diameter van de plumeau moet aansluiten op de diameter van de stofzuigerbuis. Je kunt ook kiezen voor een universele plumeau borstelkop. Deze past op alle stofzuigers dankzij de losse verloopringen die meegeleverd worden; daarmee pas je de diameter van de plumeau aan (30, 32 of 35 mm).

 

Vandaag winkelen, morgen stoffen

Je gaat natuurlijk het liefst zo snel mogelijk aan de slag; dan heb je dat ook maar weer gedaan. Plaats vandaag voor 8 uur ’s avonds je bestelling en dan wordt je pakketje morgen al aan huis geleverd. Laat jij je liever adviseren door een van onze stofzuigerspecialisten? Ga dan langs bij een Handyman winkel. Daar hebben ze verschillende plumeaus op voorraad. Tip: schrijf het typenummer van je stofzuiger op. Met die informatie vindt de specialist snel het juiste accessoire voor het apparaat.