Sortering

Miele stofzuigerslangen

12 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Miele stofzuigerslangen

Jij wilt immer besser, daarom heb je gekozen voor een Miele stofzuiger. Het ontwerp van de behuizing van de stofzuiger, de zuigmond, de buis en de slang zorgt voor de perfecte geleiding van de luchtstroom. Zo komt de kracht van de motor optimaal tot zijn recht. De stofzuiger verliest zuigkracht als de slang kapot is, vervang die daarom direct.

Op deze pagina vind je ons volledige assortiment aan stofzuigerslangen voor Miele stofzuigers. De prijzen variëren van €19,95 tot €89,95. We hebben slangen van het merk Miele en Homeparts. Met de stofzuigerslangen van Homeparts ben je voordeliger uit.

Let er bij het uitzoeken van de nieuwe stofzuigerslang goed op of de slang past op het model Miele stofzuiger dat jij in huis hebt. Of ga voor de universele Miele reparatieslang; die past altijd.

Welk model stofzuiger heb jij? Dat is belangrijk om te weten, wanneer je op zoek bent naar vervangende onderdelen. Het type- of modelnummer staat op een sticker op de onderkant of zijkant van je stofzuiger.

Bestel bij Handyman

Die nieuwe slang heb je het liefst zo snel mogelijk in huis, want als je niet kunt stofzuigen, wordt het huishouden er niet schoner op. Handyman verwerkt alle bestellingen die voor 20:00 geplaatst worden nog dezelfde dag, zodat het pakket de volgende dag al bij jou bezorgt kan worden. Alle artikelen op deze pagina worden bovendien gratis verzonden!

Weet je niet zeker welke stofzuigerslang jij nodig hebt, of staat de slang die je zoekt niet op deze pagina? Onze productexperts in de winkel helpen je verder. Zij kunnen nog veel meer stofzuigerslangen speciaal bestellen en vinden voor jou de juiste stofzuigerslang.