Sortering

Philips stofzuigerslangen

2 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Philips: oer-Hollandse kwaliteit

Het begon meer dan 120 jaar geleden met de eerste Philips-gloeilamp. Sindsdien is het Hollandse bedrijf uitgegroeid tot een topmerk met een breed assortiment aan producten. Philips heeft zichzelf ontwikkeld met als doel om alles in het leven te veraangenamen. Ook de taken die we eigenlijk helemaal niet zo leuk vinden, zoals stofzuigen. Voor elk huishouden is er een geschikte Philips stofzuiger. Welke Philips stofzuiger heb jij in huis?

Stofzuigerslang Philips kopen

Van een Philips stofzuiger heb je jarenlang plezier. Door slijtage kan het echter voorkomen dat de stofzuigerslang aan vervanging toe is. Een kapotte stofzuigerslang zorgt ervoor dat de stofzuiger zuigkracht verliest. Daar wordt het stofzuigen niet aangenamer van. Daarom vervang je de versleten slang het beste zo snel mogelijk. Bekijk ons assortiment aan stofzuigerslangen geschikt voor Philips. We hebben stofzuigerslangen van het merk Philips en Homeparts. Met een nieuwe stofzuigerslang van Homeparts ben je voordeliger uit.

Kies de slang die op jouw stofzuiger past. Kijk op de sticker op de zijkant of onderkant van de stofzuiger om het type- of modelnummer te achterhalen.

Bestel bij Handyman

Als je vandaag voor 8 uur ’s avonds je bestelling plaatst in onze webshop, word je pakketje morgen al geleverd! Dan kun je snel weer aan de slag. Ook handig: de producten op deze pagina worden gratis bezorgd. Als je liever je bestelling in één van onze winkels op komt halen, dan kan dat natuurlijk ook. Twijfel je over welke slang op jouw stofzuiger past? De productexperts in onze winkels helpen jou om de juiste slang te vinden.