Sortering

Miele zuigmonden

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Miele zuigmond

Je Miele stofzuiger zelf gaat waarschijnlijk langer mee dan de stofzuigermond. De zuigmond krijgt veel te verduren tijdens het intensieve gebruik. De juiste zuigmond, in goede conditie, houdt de zuigkracht van de stofzuiger hoog en werkt veel fijner. Vervang dit opzetstuk en je zult het verschil in gemak ervaren.

Miele parketmond of combimond?

Op deze pagina zie je ons gevarieerde assortiment aan Miele stofzuigmonden: combimonden, parketmonden en turboborstels. Met welke zuigmond kunnen wij jou helpen? Een combimond is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Een parketmond gebruik je op harde en kwetsbare vloeren, waar je geen krassen op wilt hebben. Met de turboborstel maak je hoogpolig tapijt grondig schoon. We hebben ook mini turboborstels, die zijn ideaal voor gebruik op o.a. meubels, matrassen en gestoffeerde traptreden. Gebruik onze handige filters om snel de juiste stofzuigermond voor jouw vloersoort te vinden.

Alle zuigmonden op deze pagina worden gratis verzonden en als je voor 8 uur ’s avonds je bestelling plaatst, heb je je pakket morgen al in huis!

Tip: in onderstaande video legt stofzuigerspecialist Nicky uit voor welke ondergrond de verschillende typen stofzuigermonden het best geschikt zijn.