De zekerheden van Handyman

Zeven zekerheden

1. Ruilen binnen 30 dagen

Heb je het verkeerde product gekocht? Geen probleem! Bij Handyman heb je 30 dagen de tijd om je aankoop om te ruilen in een van onze winkels. Heb je via de webshop besteld? Dan heb je de keuze: terugsturen per post of retourneren in een van onze winkels.

 

2. Niet tevreden? Geld terug!

Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Handyman ruilt het gratis om óf betaalt je het aankoopbedrag terug. Kosteloos! Ook dit geldt uiteraard zowel voor aankopen in de winkel als voor online aankopen.

 

3. Gegarandeerd een vakkundig advies

De mensen van Handyman maken het verschil. Daarom worden ze permanent bijgeschoold zodat ze je nóg beter kunnen adviseren. Op een advies van Handyman kun je dan ook vertrouwen!

 

4. Bewezen kwaliteit

Handyman heeft 40 jaar ervaring met de verkoop van onderdelen en accessoires voor elektrische huishoudelijke apparaten. We hebben meer dan 100 winkels in Nederland en België. En inmiddels meer dan 2 miljoen tevreden klanten. Dát zijn getallen die spreken.

 

5. Keuze uit A-merken en voordelige huismerken

Je vindt bij Handyman kwaliteitsproducten van meer dan 300 A-merken. Daarnaast bieden we je voor tal van producten – waaronder cartridges en toners, stofzuigerzakken, batterijen en lampen – een uitstekend alternatief van een van onze huismerken dat gelijkwaardig is aan het origineel.

 

6. Veilig betalen zoals jij dat wilt

Bij Handyman heb je keuze uit de volgende betaalmethoden:

 

iDEAL

Creditcard

Handyman Online Kortingscode

Pinnen/contant 

 

7. Goed voor het milieu

Handyman wil samen met jou bijdragen aan een beter milieu. We nodigen je daarom uit om lege inktcartridges, toners en batterijen en kapotte tl-, spaar- en ledlampen in te leveren in onze winkels. Wij zorgen ervoor dat deze worden hergebruikt of milieuvriendelijk worden verwerkt. Bovendien laten we jou bij aankoop van nieuwe producten profiteren van een aantrekkelijke korting!