Missie en visie

Onze missie en visie

Handyman wil consumenten op een positieve, persoonlijke en klantgerichte manier helpen om hun elektrische apparatuur optimaal te gebruiken. We willen daarbij de aankoop van accessoires en onderdelen – zowel online als offline –voor onze klanten zo goed en zo efficiënt mogelijk faciliteren. Om onze toppositie op de consumentenmarkt te consolideren en te verstevigen, willen we ons onderscheiden als een klantgerichte, maatschappelijk betrokken en eigentijdse winkelketen. Service, advies en persoonlijke aandacht staan daarom hoog in ons vaandel. Om deze menselijke waarden te waarborgen, besteden we voortdurend aandacht aan de inzet, de motivatie en de vakbekwaamheid van onze medewerkers.

 

Keuze uit offline én online

Om de voortdurend veranderende markt op elk moment optimaal te bedienen, passen we onze organisatie, ons assortiment en onze klantbenadering constant aan. Nu al zijn Handyman-producten in meer dan 100 winkels in Nederland en België te koop. Omdat productbeschikbaarheid voor de consument steeds belangrijker wordt, hebben we echter de ambitie om ons winkelnetwerk de komende jaren uit te breiden. Daarnaast is een belangrijk deel van ons assortiment sinds 2014 beschikbaar via onze webshop. Voor de nabije toekomst voorzien we daarbij een toenemende mate van interactie tussen winkels en webshop.

 

Aandacht voor onze mensen

Binnen onze organisatie stellen we collegialiteit centraal. We willen dat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en ontwikkelen zodat ze met plezier naar hun werk gaan én plezier in hun werk uitstralen. Daarnaast stimuleren we onze medewerkers om samen te werken aan verbetering van de tevredenheid van onze klanten en aan verhoging van onze klantwaarde.

 

Zorg voor het milieu

Zorg voor het milieu zit verankerd in de aard van ons bedrijf. Immers: door het zo breed mogelijk beschikbaar stellen van accessoires en onderdelen voor vrijwel elk elektrisch huishoudelijk apparaat stellen we de consument in staat de levensduur van hun apparaten te verlengen. Dat spaart grondstoffen en energie en beperkt de afvalstroom. Daarnaast stimuleren we het hergebruik van grondstoffen door het actief inzamelen van lege inktcartridges en toners, tl-, spaar- en ledlampen en batterijen.