Hirschmann

Kies een eerste aansluiting

Antenne
Coax
Modulaire stekker
60 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave

Hirschmann Aftakelement

Aansluiting kabel voor: Antenne stekker (F)
Aansluiting kabel achter: Antenne stekker (M)

Bekijk details
14,99
Dit artikel is online tijdelijk uitverkocht, maar mogelijk wel beschikbaar in onze winkels!

HIRschmann Aftakelement

Aansluiting kabel voor: F-connector
Aansluiting kabel achter: 3x F-connector

Bekijk details
15,99
Dit artikel is online tijdelijk uitverkocht, maar mogelijk wel beschikbaar in onze winkels!
1
2 3 Volgende

Hirschmann producten

Last van sneeuw op de televisie of is het signaal van je satelliet niet in orde? Dan is de kans groot dat er iets met je coax kabel aan de hand is. Om dit op te lossen biedt Hirschmann hier de juiste oplossingen voor. Hirschmann is in 1924 opgericht en van 1924 tot nu hebben ze zich ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van moderne (data)communicatiesystemen. Door de kennis van Hirschmann zijn ze op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen binnen de multimedia markt. Met deze kennis zorgen ze voor producten die jou zorgeloos laat internetten en televisie kijken.

Assortiment

Handyman heeft een breed assortiment van Hirschmann producten. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld connectorssplitters en coaxkabels vinden. Wil je zorgeloos internetten en televisie kijken? Ga dan voor de producten van Hirschmann. De meeste producten van Hirschmann zijn gecertificeerd door Ziggo en dus te gebruiken voor hun netwerk. Door de kwalitatieve producten van Hirschmann heb je geen last van storingen of problemen met het signaal van je televisie. Je kunt de producten makkelijk in de Handyman webshop aanschaffen.

Coax kabel aansluiten? Dat kan je zelf!

Je hebt alle producten binnen maar het belangrijkste moet nog gebeuren; het aansluiten van de coax kabel. Je hoeft hiervoor geen klusjesman of een handige vriend in te schakelen, want dit kun je zelf. Hoe dit moet hebben we beschreven in deze blog.

Alles op de juiste manier aangesloten? Je kan nu lekker genieten op de bank van je favoriete serie of film! We wensen je veel kijkplezier!