Sortering

Braun onderdelen

19 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Als je op zoek bent naar Braun onderdelen, ben je bij Handyman aan het juiste adres. Braun produceert kleine elektrische apparaten en is in 1921 opgericht door Max Braun. Het motto van het bedrijf is “Designed to make a difference”, wat leidt tot de ontwikkeling van producten die een verschil maken in het dagelijkse leven van mensen.  

Braun onderdelen en duurzaamheid

Braun is zich als groot elektronicaconcern bewust van de impact die hun producten en het productieproces hiervan hebben op het milieu. De opgestelde duurzaamheidsplannen richten zich onder andere op het ontwikkelen van duurzame producten die langer mee gaan en minder elektriciteit verbruiken. Vanuit deze ideologie brengt zij ook Braun onderdelen op de markt. Wanneer er onderdeel van jouw product aan vernieuwing toe is, kun je deze vaak eenvoudig zelf vervangen. Handyman levert hier graag een steentje aan bij door ook Braun-onderdelen op te nemen in het assortiment.
 

Braun onderdelen voor consumenten

Zoals een echte onderdelenshop betaamt, vind je bij Handyman een uitgebreid aanbod aan Braun onderdelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koffiekan voor je koffiezetapparaat of een garde voor je keukenmachine, Handyman heeft ‘t. Om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw Braun apparaat heb je gegevens zoals merk, typenummer en E-nummer nodig. Deze informatie staat op het typeplaatje van het apparaat. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn de Braun-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Producten thuis laten bezorgen? Geen probleem, bestel eenvoudig in onze webshop en binnen 1-2 dagen heb je het artikel in huis. Neem voor vragen gerust contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder.