Sortering

Capsulehouders

12 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Geniet jij ook zo van de verschillende smaken koffie die je zet met je koffiemachine? Dan heb je waarschijnlijk een flinke voorraad koffiecapsules in huis. Deze bewaar je gemakkelijk in een capsulehouder. Geen gedoe met meerdere verpakkingen of rondslingerende koffiecups, maar alle smaken overzichtelijk bij elkaar. Bij Handyman vind je houders speciaal op maat gemaakt voor capsules van Nespesso, Dolce Gusto, Tassimo, Cafissimo, Senseo en Martello koffiezetapparaten.   

Capsulehouders in een praktisch design

Een capsulehouder ziet er fraai uit op je aanrecht; de gekleurde capsules zorgen voor een vrolijke aanblik. Maar nog beter dan hoe ze eruit zien is het gebruiksgemak van de capsulehouders. Kies bijvoorbeeld voor een draaibare houder voor je Tassimo of Dolce Gusto koffiecups. Zo kun je extra gemakkelijk de smaak van je voorkeur pakken. Heb je een Nespresso apparaat maar niet zoveel ruimte op je aanrechtblad? Dan is de Tavola Swiss Fila capsulehouder ideaal. Dit metalen rekje hang je namelijk aan een muur of deur. Vind je de gekleurde Nespresso capsules niet zo mooi in je keuken en hou je meer van zwart? Dan kun je ze ook bewaren in deze stijlvolle houder van Tavola Swiss waarin geen losse cups maar 4 staven met capsules worden geplaatst. 

 

Je nieuwe capsulehouder snel in huis

Al onze houders voor koffiecapsules zijn binnen 1 à 2 dagen leverbaar. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop, en kiest dan of je ze in een van de Handyman winkels wilt ophalen of liever ontvangt op je huisadres. Kies je voor een thuislevering, dan kun je aangeven welk moment jou het beste uitkomt om het pakketje in ontvangst te nemen. Heb je per ongeluk een houder voor Senseo pads besteld terwijl je een Nespresso machine hebt staan, of ben je niet tevreden met het product? Dan mag je het binnen 30 dagen omruilen of retourneren.