Sortering

Afzuigkap filters

8 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Voor optimale werking van je afzuigkap is het belangrijk om regelmatig het vet- en/of koolstoffilter te vervangen. Zo worden stoom, vet en geurtjes geabsorbeerd en blijft je keuken heerlijk fris. Daarnaast voorkom je (vet)aanslag op meubels en apparaten. Zijn jouw afzuigkap filters aan vervanging toe? Neem dan eens een kijkje in het assortiment afzuigkap filters van Handyman.

Een afzuigkap filter kopen?

Zonder dat je er waarschijnlijk bij stil staat zorgt de afzuigkap dat dampen (vet, stoom en geur) worden geabsorbeerd. Voor een langdurige werking van de afzuigkap is het belangrijk dat je de filters regelmatig vervangt.

Er zijn diverse soorten afzuigkappen en daardoor ook verschillende afzuigkap filters. De meest voorkomende en bekendste afzuigkap filters zijn de op maat te knippen koolstof- en vetfilters. Een koolstoffilter zorgt ervoor dat geurtjes die ontstaan tijdens het koken verdwijnen. Heb je een afzuigkap (wasemkap) met metalen filters? Ook hiervoor kun je terecht bij Handyman. Een ronde koolstoffilter – ook weer voor het neutraliseren voor geurtjes – wordt gebruikt bij recirculatie afzuigkappen, ofwel waar geen afvoer van lucht naar buiten plaats vindt.

Bestel op werkdagen voor 20:00 uur een afzuigkap filter op www.handyman.nl en je kunt deze morgen al gebruiken. Heb je een vraag over een afzuigkap filter? Dan kun je contact opnemen met onze deskundige medewerkers.