Sortering

Bosch Siemens koelkast-onderdelen

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

In het assortiment van Handyman vind je diverse Bosch Siemens koelkast-onderdelen terug. Dit handige apparaat zorgt er namelijk voor dat we onze levensmiddelen langer kunnen bewaren. De koelkast is sinds het begin van de 20e eeuw niet meer weg te denken uit onze keukens. In 1933 werd al de eerste koelkast door Bosch gepresenteerd in Duitsland. Inmiddels zijn er Bosch en Siemens koelkasten in veel verschillende soorten en maten, zoals side-by-side koelkasten, tafelmodellen en koel-vriescombinaties.

 

Bosch Siemens koelkast-onderdelen en duurzaamheid

Duurzame apparaten die het huishouden van mensen eenvoudiger maakt en de kwaliteit van leven verbeterd, dat is de filosofie van de merken Bosch en Siemens. Zo worden de nieuwste energiebesparende technieken ingezet en wordt er gestreefd naar producten met een lange levensduur.
Koelkasten staan 24/7 aan en worden dan ook zwaar belast. Het kan dan ook wel eens voorkomen dat er een onderdeel kapot gaat. Als aanvulling op de koelkast leveren beide merken ook Bosch Siemens koelkast-onderdelen. Zo kun je een kapot onderdeel eenvoudig zelf vervangen. Goed voor het milieu en je portemonnee! Handyman ziet het graag dat koelkasten een tweede leven krijgen en hierdoor zijn ook Bosch Siemens koelkast-onderdelen opgenomen in het assortiment.
 

Bosch Siemens koelkast-onderdelen voor consumenten

Bij Handyman zijn er diverse Bosch Siemens koelkast-onderdelen voor je Bosch of Siemens koelkast verkrijgbaar. Een flessenrek, deurgreep, thermostaat of een setje deurscharnieren, Handyman heeft ‘t. Vaak zijn onderdelen specifiek voor bepaalde modellen koelkasten gemaakt en passen dan ook niet in/op elke koelkast. Om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw koelkast heb je gegevens zoals merk, typenummer en E-nummer nodig. Deze informatie staat op het typeplaatje van het apparaat. De onderdelen kun je eenvoudig bestellen via de Handyman webshop en worden dan binnen 1 à 2 dagen bij jou thuis, Handyman winkel of DHL afhaalpunt bezorgd. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn sommige Bosch Siemens koelkast-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Neem voor vragen gerust contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder.