Sortering

Waterfilter koelkast

12 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Werking waterfilter

Heb jij een Amerikaanse koelkast in je keuken? Deze koelkasten maken gebruik van een waterfilter dat kalkdeeltjes en andere vervuiling uit het water verwijdert. Daardoor smaakt het water lekkerder en is het bovendien gezonder dan gewoon kraanwater.

Wanneer vervang je het waterfilter?

Net als het filter van een stofzuiger of afzuigkap, vermindert na verloop van tijd ook de werking van het waterfilter. Hierdoor worden niet alle kalk, lood en andere vuildeeltjes meer tegengehouden door het filter. Om te voorkomen dat deze deeltjes in jouw drinkwater terechtkomen raden wij aan het waterfilter van je koelkast ieder half jaar te vervangen.

Is het tijd voor vervanging? In het vaste assortiment van Handyman vind je koelkast waterfilters van onder meer Whirlpool, Samsung en ons voordelige huismerk Scanpart. Ben je op zoek naar een bepaald type en kun je dit niet vinden op onze website? Vraag het onze productspecialisten! Vaak kunnen zij het juiste waterfilter speciaal voor jou bestellen.

Verkeerde waterfilter besteld? Kosteloos retourneren!

Alle koelkast waterfilters worden gratis verzonden. Blijkt het product toch niet te passen in jouw koelkast? Dan mag je het gratis retourneren in een van onze winkels, of stuur het filter op naar ons gratis antwoordnummer. Wij helpen je bovendien graag het juiste filter te vinden.