Sortering

Koffiekan

15 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Voor elk koffiezetapparaat de juiste koffiekan

’s Morgens op je sloffen de keuken in sjokken en als eerste het koffiezetapparaat aanzetten. Terwijl jij je brood aan het smeren bent, komt de koffiemachine tot leven. Je neemt alvast de eerste hap van je ontbijt en kijkt toe hoe de koffie de glazen koffiekan in druppelt. Zodra het apparaat klaar is, geniet jij van jouw favoriete kopje koffie. Dat is lekker wakker worden! Maar dan voltrekt zich een drama… Tijdens het schoonmaken van de koffiekan tets je hem kapot tegen de rand van het aanrecht of je laat hem vallen. Wat doe je dan? Dan laat je Handyman jou helpen!

Handyman heeft voor elk merk koffiezetapparaat de bijpassende koffiepot. Wij hebben originele koffiekannen van Philips, Braun, Krups, Kenwood en Melitta. Daarnaast verkopen we ook universele koffiekannen van Wpro, die onder elk apparaat passen. Je vindt dus altijd de juiste koffiekan voor jouw koffiezetapparaat.

 

Glazen koffiekan

De meeste koffiepotten zijn van glas. Een glazen koffiekan is makkelijk schoon te houden. Bovendien zie je in één oogopslag of je nog even vooruit kunt, of dat er opnieuw koffie gezet moet worden. Dat is wel zo handig. De glazen koffiekan is duurzaam in gebruik. Maar ondanks dat het soort glas dat gebruikt wordt om de kan te maken veelal stootbestendig is, kan het toch voorkomen dat het materiaal kapot gaat. Ook het handvat of de klep kunnen beschadigen, zeker aangezien een koffiepot vaak dagelijks gebruikt wordt en daarom veel te verduren krijgt.

 

Stalen thermoskan

Sommige koffiezetapparaten gebruiken stalen thermoskannen, zoals de Melitta Excellent Steel Therm. Deze kannen zijn van een stevig materiaal en kunnen beter tegen een stootje dan glas. Bovendien houden deze koffiepotten de warmte langer vast. Er zijn ook stalen thermos espressokannen; met een dergelijke koffiepot maak je op de authentieke, Italiaanse manier espresso. Een espressokan gebruik je simpelweg op je inductiekookplaat. 

 

Morgen weer koffie

De meeste koffiekannen op deze pagina zijn direct leverbaar. Is jouw steun en toeverlaat in de ochtend gesneuveld? Bestel voor 8 uur ’s avonds een nieuwe koffiekan, dan wordt deze morgen al bij jou thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling in de dichtstbijzijnde Handyman winkel te laten leveren; dan kun je de koffiekan binnen 1 à 2 werkdagen in de winkel op komen halen. Vervolgens hervat jij weer je ochtendritueel.