Sortering

Bestekbak vaatwasser

6 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

De bestekbak van de vaatwasser gaat meestal minder lang mee dan het apparaat zelf. Door gaten in de bodem valt het kleinere bestek zo uit het bakje. En dat is natuurlijk behoorlijk onhandig! Is het bestekmandje van jouw vaatwasmachine hoognodig aan vervanging toe? Handyman verkoopt niet alleen originele mandjes van merken als Whirlpool en Bosch/Siemens, maar ook een handig universeel bestekbakje van Scanpart! Onze universele bestekmand is passend voor vrijwel alle vaatwasmachines.

Het ideale bestekmandje

Om de bestekmand van je vaatwasser leeg te maken is het gemakkelijk om het mandje uit de machine te kunnen halen. Daarom zijn onze bestekbakjes voorzien van een handvat in het midden of kleine handgrepen aan de zijkant van het bakje. Zo til je het accessoire eenvoudig uit de vaatwasser om het schone bestek weer in je aanrechtlade te plaatsen.

De verschillende vakjes in het bestekmandje bieden genoeg ruimte voor alle soorten bestek en keukenhulpjes. Daarnaast wordt het bestek schoner door het gebruik van verschillende compartimenten.

Wanneer heb ik de nieuwe bestekmand voor mijn vaatwasser in huis?

Omdat het erg onhandig is om zonder te zitten, kun je sommige typen bestekmandjes na jouw bestelling direct ophalen in een Handyman winkel. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het bestekbakje thuis te laten bezorgen. Plaats je jouw bestelling voor 20:00 uur, dan sturen wij het pakket dezelfde dag nog op! Gratis verzending vanaf 15 euro.