Sortering

Novy Itho afzuigkap-onderdelen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Is er een onderdeel van je Novy of Itho afzuigkap aan vervanging toe? Kijk dan eens in het Novy Itho afzuigkap-onderdelen aanbod van Handyman. Het merk Novy is ontstaan uit een samengaan van het Belgische Novy en het Nederlandse Itho. De afzuigkappen van Novy en Itho zorgen ervoor dat vocht, geurtjes en vet die vrij komen tijdens het koken worden afgevoerd. Dit met een krachtige motor, maar bijna geluidloze motor. Het bedrijf streeft er namelijk naar om met een stille keukenventilatie de perfecte keukenbeleving te creëren.

Welke Novy Itho afzuigkap-onderdelen heb ik nodig?

Voordat je op zoek gaat naar een onderdeel voor jouw Novy/Itho afzuigkap is het belangrijk om het type- en ean-nummer op te zoeken. Deze informatie staat op het typeplaatje dat aan de onderzijde of achter de klep zit. Zo weet je zeker dat een onderdeel passend is voor jouw afzuigkap.

Novy Itho afzuigkap-onderdelen kun je bestellen via de Handyman webshop en de Handyman winkels. Webshop bestellingen die voor 20:00 uur worden geplaats, worden de dag erna al bij jou thuis bezorgd (feestdagen en het weekend uitgezonderd). Wil je de bestelling liever afhalen? Dat kan bij een DHL afhaalpunt of een Handyman winkel. Helaas staan nog niet alle Novy Itho afzuigkap-onderdelen online, het kan dus gebeuren dat je een onderdeel niet terug vindt in de webshop. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en zij zoeken graag voor je uit of een onderdeel leverbaar is.