Sortering

Whirlpool koelkast-onderdelen

5 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Heb je een Whirlpool koelkast en ben je op zoek naar een onderdeel? Neem dan eens een kijkje in het Whirlpool koelkast-onderdelen assortiment van Handyman. De koelkast is één van de belangrijkste apparaten in onze keukens. Het zorgt er namelijk voor dat als ons voedsel gekoeld blijft en hierdoor langer houdbaar is. Sinds de eerste Whirlpool koelkast eind jaren ’50 zijn ze er inmiddels in veel verschillende soorten en maten, zoals koel-vriescombinaties, tafelmodellen en 1-deurs kastmodellen.

Whirlpool koelkast-onderdelen en het milieu

Innovatieve producten ontwikkelen die het leven van mensen eenvoudiger maakt en tegelijkertijd een minimale impact hebben op het milieu, dat is de filosofie van Whirlpool. Dit realiseren ze door productieprocessen te verbeteren en andere materialen te gebruiken, maar ook met hun nieuwe productlijn ‘Sensing the Difference’. Deze nieuwe producten denken mee met de consument waardoor minder water en energie verbruikt wordt. De verkrijgbaarheid van Whirlpool koelkast-onderdelen is in lijn met deze groene gedachte. Koelkasten staan 365 dagen per jaar aan en hierdoor kan het wel eens voorkomen dat er een onderdeel aan vervanging toe is. Gebruik één van de Whirlpool koelkast-onderdelen en je lapt je koelkast op een snelle en voordelige wijze op.

Welke Whirlpool koelkast-onderdelen heb ik nodig?

Voorbeelden van onderdelen die regelmatig besteld worden zijn een deurgeleider, thermosstaat en flessenrek. Koelkast-onderdelen zijn vaak specifiek voor een bepaald merk en type koelkast gemaakt. Om de juiste Whirlpool koelkast-onderdelen voor jouw koelkast te vinden dien je het type- en Enummer op te zoeken. Deze informatie vind je vaak op het typeplaatje links op de bodem van de koelkast onder de linker groentelade.

De producten kun je eenvoudig en snel bestellen via de Handyman webshop en worden dan binnen 1 à 2 dagen bij jou thuis, Handyman winkel of DHL afhaalpunt afgeleverd. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn sommige Whirlpool koelkast-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder.